FAQ

Van 21 december 2023 t/m 07 januari 2024 toveren we de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch om tot de ultieme winterse wereld waar jong en oud in een grootse en winterse setting knus genieten. Hieronder vind je alles wat je moet weten:

ALGEMENE INFORMATIE

De winter. Voor de één kan het seizoen niet snel genoeg voorbij gaan, voor de ander kan het niet lang genoeg duren. En voor de bezoeker van de Brabantse Winter? Krijgen deze korte, donkere, koude dagen een volstrekt nieuwe en warme betekenis! 

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch worden omgetoverd tot het ultieme winterparadijs waar jong en oud in een grootse en winterse setting knus genieten. Start je dag op De Brabantse Winter, struin over een sfeervolle laan vol kerstbomen en laat de fonkelende lichtjes je verleiden tot een rondje schaatsbaan of zweefmolen. Geniet de hele dag door van culinary treats van de beste foodtrucks. Om vervolgens heerlijk te borrelen en te genieten van prachtige wijnen en smaakvolle speciaalbieren. Terwijl buiten de nacht vroeg zijn intrede doet, genieten we binnen van een bomvol programma met de gezelligste artiesten en wordt er volop gefeest in onze après-ski!

Goed nieuws, de Brabantse Winter keert terug. Hou onze website en socials in de gaten voor meer informatie!

Diezekade 1, 5222 AK ’s-Hertogenbosch.

Wil je een accreditatie aanvragen of heb je een andere persvraag? Stuur dan een e-mail naar info@debrabantsewinter.nl

We zijn heel erg benieuwd hoe jij jouw bezoek aan De Brabantse Winter hebt ervaren. Wil je ons helpen door de onderstaande vragenlijst in te vullen? 

Klik hier om hem in te vullen!

TICKETS

De ticketverkoop voor de Brabantse Winter 24/25 is nog niet gestart. Meer informatie volgt snel!

Onderdeel worden van
de Brabantse Winter?

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor bedrijven!

We denken graag met u mee! Neem contact op met: anja@debrabantsewinter.nl

Brabanthallen Den bosch

Diezekade 1

5222 AK 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

21 december '23 t/m 7 januari '24

Elke dag geopend van 11:00 t/m 23:00 uur*

*31 december geopend tot 18:00
*1 januari gesloten