Tornado Potato

Een vers gedraaide aardappel, zoals hij hoort te zijn door ‘Zomoetie’. Ga jij voor naturel, cheese onion of durf jij de spicey variant aan? Proef het op de Brabantse Winter.

Wafelbus

Wafels met toppings in tal van smaken. Ga jij voor Oreo, nootjes, Nutella of voor heerlijk naturel. Begin maar alvast met twijfelen en watertanden.

De Poffertjesman

Ambachtelijk gebakken kussentjes in een goudbruin jasje, beter bekend als overheerlijke poffertjes door de poffertjesman. Warm van binnen en hemels van smaak.

Pizza by Amici

Pizza Margarita, Panini Parma of Pizza Salami? Wat je ook kiest, wanneer je je ogen sluit denk je toch écht even in Rome te staan.

Het Churros Huisje

De naam zegt eigenlijk al genoeg: overheerlijke Churros. Je zult ze zeker ook niet missen, want de geur van karamel en Nutella wijzen je de weg naar het Churros Huisje. Klein, groot of zelfs een hele een bucket gevuld me Churros, inclusief toppings van karamel of Nutella. Het is allemaal mogelijk! Assortiment: Churros klein Churros […]

Het Borrelterras

De plek waar jij samen met je vrienden/familie urenlang kunt neerploffen met een overheerlijk drankje. Proef alle gerechten van de rollende keukens en live entertainment! Klets bij, geniet van deze winterse dagen en van elkaar. De perfecte afsluiter voor de koude winterdagen. Er staan verschillende foodtrucks rondom het borrelterras. Geniet de hele dag door van […]

Foodtrucks

Heerlijk eten en drinken kan niet ontbreken in onze winterse wereld. Glühwein, Broodje Unox, erwtensoep, poffertjes, overheerlijke koffie, churros, gedraaide aardappel, zoete lekkernijen en nog zoveel meer. Ze zijn er allemaal bij! Je vindt ze verspreid in de Brabantse Winter. Het volledige assortiment maken we snel bekend!

De Biergarten

Proost en geniet samen met onze vrienden van Bavaria in De Biergarten. Ook wel de walhalla voor (speciaal)bier liefhebbers. Geniet van een uitgebreid assortiment van winterse speciaalbieren onder het genot van de beste borrelhapjes en goed gezelschap. Bekijk hieronder het de drankkaart van De Biergarten:

Champagne bar

Proosten. Genieten. Dat doe je samen! Laat onze Champagne bar hier nu de perfecte plek voor zijn. Geniet van de lekkerste champagnes onder het genot van oesters. Oesters en champagne, de ultieme winterparade combinatie! Het complete assortiment komt spoedig online.

APRÈS-SKI XXL ‘T Hijgend Hert

après-ski·ën (après-skiede, heeft geaprès-skied) 1 zich ontspannen na het skiën, m.n. door te feesten. 2 gezellige ontspanning (m.n. in het café) na het skiën. Oké, wij slaan het ski gedeelte over en gaan direct voor feesten in de kroeg. Meelallen, gekkigheid en heel veel Flugel! We beloven dat het een groot feest zal worden bij de Aprés-Ski XXL […]

Brabanthallen Den bosch

Diezekade 1

5222 AK 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

21 december '23 t/m 7 januari '24

Elke dag geopend van 11:00 t/m 23:00 uur*

*31 december geopend tot 18:00
*1 januari gesloten