ONTDEK

De Brabantse Winter

De winter. Voor de één kan het seizoen niet snel genoeg voorbij gaan, voor de ander kan het niet lang genoeg duren. En voor de bezoeker van de Brabantse Winter? Krijgen deze korte, donkere, koude dagen een volstrekt nieuwe en warme betekenis! De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch werden van 21 december ’23 t/m 7 januari ’24 omgetoverd tot de ultieme winterse parade waar jong en oud in een grootse en winterse setting knus konden genieten. 

Struin over een sfeervolle laan vol kerstbomen en laat de fonkelende lichtjes je verleiden tot een rondje schaatsbaan of zweefmolen. Geniet de hele dag door van culinary treats van de beste foodtrucks. Om vervolgens heerlijk te borrelen en te genieten van prachtige wijnen en smaakvolle speciaalbieren. Terwijl buiten de nacht vroeg zijn intrede doet, genieten we binnen van een bomvol programma met de gezelligste artiesten en wordt er volop gefeest in onze Après-Ski XXL bar!

Van kerstmarkt tot een potje curling. Van kinderactiviteiten tot samen – arm in arm – meelallen tijdens de après-ski. Van jong tot oud, van geliefden en families tot vriendengroepen. De Brabantse Winter ontving iedereen met open armen voor een rits onvergetelijke dagen, avonden! Zoals dat alleen in Brabant kan.

de Brabantse Winter als unieke locatie voor uw bedrijfsfeest?

We denken graag met u mee. Neem contact op met: anja@debrabantsewinter.nl

Van kerstmarkt tot een potje curling. Van kinderactiviteiten tot samen – arm in arm – meelallen tijdens de après-ski. Van jong tot oud, van geliefden en families tot vriendengroepen. De Brabantse Winter ontving iedereen met open armen voor een rits onvergetelijke dagen, avonden! Zoals dat alleen in Brabant kan.

Winter Cashless Card
De Brabantse Winter biedt de mogelijkheid om per gezelschap of per persoon “Winter cashless cards” af te nemen. Dit zijn cashless bestedingskaarten waar vooraf een bedrag naar keuze opgezet kan worden. Deze zijn bij elke bar en food stand te gebruiken. Hiermee heeft uw toegang tot het gehele assortiment aan food & beverage wat de Brabantse Winter te bieden heeft.

Arrangementen
Liever een drankarrangement op afkoop, aangevuld met bittergarnituur en/of borrelplanken? We kijken graag mee naar de mogelijkheden. 

Kerstpakket
Op zoek naar een winterse beleving voor jouw personeel? Geef een dag
de Brabantse Winter cadeau in de vorm van een toegangsticket.
We bespreken graag de opties met u.

BEDRIJFSBORREL IN WINTERSE SFEREN?

Op zoek naar de perfecte locatie voor een (bedrijfs)borrel, feestje of diner in winterse sferen? De Brabantse Winter verwelkomt jullie met open armen. Een borrel op ons borrelterras of een echte Après-Ski ervaring na een potje curling? Sluit het jaar op een bijzondere manier af en luidt 2024 in met je bedrijf.

Activiteiten
De Brabantse Winter biedt een tal aan activiteiten die u met uw gezelschap kunt doen. Een rondje schaatsen, jeu de boules of fanatiek curlen? We bespreken graag de opties met u.

Nieuwsgierig of op zoek naar meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op:
Anja Aarts
Anja@paaspop.nl of info@debrabantsewinter.nl

Brabanthallen Den bosch

Diezekade 1

5222 AK 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

21 december '23 t/m 7 januari '24

Elke dag geopend van 11:00 t/m 23:00 uur*

*31 december geopend tot 18:00
*1 januari gesloten