Just Dance

Toon je beste dansmoves op de Just Dance dansvloer en probeer de bewegingen op de videoschermen zo goed mogelijk na te doen. Plezier en hilariteit verzekerd!

Snowball

Wie kent het niet, de skeeball. Op kermissen misschien wel een van de meest bekende behendigheidsspelletjes. Het makkelijkst te omschrijven als een miniatuur bowlingbaan waarbij de bal gelanceerd wordt en het vlak van een zo hoog mogelijk puntenaantal moet zien te bereiken. Onze Skeeball, ‘Snowball’ genoemd, heeft niets voor niets deze naam, want het is […]

Snowboard Rodeo

Zelfs de meest ervaren snowboarder zal met knikkende knieen op de snowboard rodeo staan. Wie houdt het het langst vol, voordat ie eraf geknikkerd wordt? Heerlijk om aan mee te doen, maar ook zeker om naar te kijken!

Fries & more

Voor de allerkleinste kan natuurlijk overheerlijke frietje, snacks en speciale kidsboxen niet ontbreken. Kom jij gezellig een frietje eten?

Unox

Het ultieme winterse gevoel, daar mogen natuurlijk een broodje Unox, erwtensoep en goulashsoep niet ontbreken. Kom jij deze winterse gerechten proeven?

Fingerfood

Een goeie bittergarnituur of nacho schaal kunnen uiteraard niet ontbreken tijdens een borrel op de Brabantse Winter. Deze chalet is gevuld met overheerlijke snacks om te delen met je vrienden en familie!

Winterse gerechten

Het ultieme wintergevoel, dat vind je in deze chalet gevuld met winterse gerechten. Geniet van de lekkerste stampoten of ga voor een flamkuchen. Kortom nostalgisch genieten!

Dutch Dumplin

Geniet van de lekkerste dumplings met liefde gemaakt door Dutch Dumplin. Ga jij voor de klassieke kipdumplin of durf jij de rookworst- en apfelstrudeldumplin aan? Proef ze allemaal op de Brabantse Winter.

Oesterbar

Champagne, oesters en goed gezelschap. De perfecte setting voor een winterse dag op de Brabantse Winter. Oesterwijf brengt de allerbeste oesters naar je toe. Ga jij voor de Irish, Zeeuwse of Franse oester? Of geniet jij liever van de fingerfoods en de kreeftensoep?

Jeu de boules

Een ouderwets potje jeu de boules, dit nostalgische spel kan uiteraard niet ontbreken op de Brabantse Winter. Jeu de boules is een echt familie en vrienden spel waarbij de nadruk ligt op behendigheid in plaats op fysieke kracht. Lukt het jou om je eigen bal zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te krijgen? Dan […]

Brabanthallen Den bosch

Diezekade 1

5222 AK 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

21 december '23 t/m 7 januari '24

Elke dag geopend van 11:00 t/m 23:00 uur*

*31 december geopend tot 18:00
*1 januari gesloten