Just Dance

Toon je beste dansmoves op de Just Dance dansvloer en probeer de bewegingen op de videoschermen zo goed mogelijk na te doen. Plezier en hilariteit verzekerd!

Baby Blue

Vriendschap en muziek: daar draait het om bij de vijf mannen van Baby Blue. Sinds hun oprichting in 2013 heeft Baby Blue in een razend tempo het live-circuit veroverd met hun diverse en spetterende shows bestaande uit rock, pop, Nederlandstalig en zelfs een vleugje hiphop hier en daar. Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby […]

Tornado Potato

Een vers gedraaide aardappel, zoals hij hoort te zijn door ‘Zomoetie’. Ga jij voor naturel, cheese onion of durf jij de spicey variant aan? Proef het op de Brabantse Winter.

Wafelbus

Wafels met toppings in tal van smaken. Ga jij voor Oreo, nootjes, Nutella of voor heerlijk naturel. Begin maar alvast met twijfelen en watertanden.

De Poffertjesman

Ambachtelijk gebakken kussentjes in een goudbruin jasje, beter bekend als overheerlijke poffertjes door de poffertjesman. Warm van binnen en hemels van smaak.

Pizza by Amici

Pizza Margarita, Panini Parma of Pizza Salami? Wat je ook kiest, wanneer je je ogen sluit denk je toch écht even in Rome te staan.

Het Churros Huisje

De naam zegt eigenlijk al genoeg: overheerlijke Churros. Je zult ze zeker ook niet missen, want de geur van karamel en Nutella wijzen je de weg naar het Churros Huisje. Klein, groot of zelfs een hele een bucket gevuld me Churros, inclusief toppings van karamel of Nutella. Het is allemaal mogelijk! Assortiment: Churros klein Churros […]

Mini Mini Golf

Je dagje Brabantse Winter is niet compleet zonder een ronde op de Mini Mini Golf. Een heuze midgetgolfbaan midden in onze Snow Playground. Verzamel je vrienden en familie, ga de uitdaging aan en zorg dat jij deze winterse baan zo snel mogelijk aflegt.

JOËL BORELLI

Hij werd ontdekt door de mannen van Crazy Piano’s en stond later bekend als het gezicht van deze formatie. Inmiddels speelt Joël meer dan 180 shows per jaar en is hij één van de meest gevraagde pianist van Nederland. Hij komt zijn brede repertoire ten gehore brengen tijdens de Brabantse Winter. Kom jij meezingen met […]

Live shows

Zing mee, proost en dans. Want de allerleukste Live Bands komen naar de Brabantse Winter. Het programma volgt spoedig!

Brabanthallen Den bosch

Diezekade 1

5222 AK 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN

21 december '23 t/m 7 januari '24

Elke dag geopend van 11:00 t/m 23:00 uur*

*31 december geopend tot 18:00
*1 januari gesloten